logo
RNTV Live

Cum se pariaza online cu Betano

Cum se pariaza online cu Betano
Daniel

Una dintre cele mai populare si apreciate case de pariuri de la noi din tara este Betano Romania. Ea detine licenta de operare L1170664W000663 si probabil iti suna cunoscut numele ei chiar daca nu esti parior, deoarece sustine sportul si fair-play-ul, sponsorizand echipele Universitatea Craiova si FCSB. 

Daca si tu intentionezi sa pariezi cu Betano, iata pasii pe care trebuie sa ii urmezi. 

1. Informeaza-te cu privire la riscurile parierii

Acest prim pas e valabil pentru oricine vrea sa intre in universul pariurilor. E bine sa gandesti totul la rece, inainte de a fi implicat. Cea mai mare problema este dependenta, ea atragand cu sine tot felul de comportamente care mai apoi sunt mai dificil de gestionat. 

Pariurile nu sunt pentru oricine, iar daca nu esti o persoana foarte rationala, mai bine nu te implici.

2. Fa-ti un set de reguli clar stabilite

Pentru a avea succes si pentru a nu te duce pe un drum care sa-ti afecteze apoi viata, ai nevoie sa tii cont de o serie de reguli clar stabilite. De exemplu, nu paria niciodata mai mult decat iti poti permite, nu lansa pariuri in functie de preferinte, de emotii de moment sau nu depasi o anumita suma investita, suma pe care ti-o propui la inceput de saptamana/luna.

3. Fa-ti cont pe site

Daca stii exact ce trebuie sa faci pentru a nu-ti da peste cap viata si crezi ca esti capabil sa gestionezi cat mai bine pariurile, primul pas concret in sensul acesta e sa iti faci cont pe site-ul celor de la Betano. Te poti inregistra simplu si rapid, logandu-te cu Facebook, Google, Yahoo sau LinkedIn sau iti poti face cont cu ajutorul adresei de email. 

In functie de promotiile care exista in perioada respectiva, poti primi tot felul de bonusuri si facilitati. 

4. Studiaza pariurile disponibile

Dupa ce ti-ai facut cont, e momentul sa pariezi. In functie de cat de mult iti convin anumite cote, poti miza pe un meci sau altul, pe o echipa, pe diversi jucatori. 

La Betano ai la dispozitie o multime de pariuri sportive, din tot felul de arii: fotbal, baschet, tenis, hochei pe gheata, sporturi cu motor, rugby, box, snooker, volei si multe altele. Intra pe fiecare categorie in parte, vezi ce competitii ai disponibile, iar daca ai cote care iti convin, pariaza.

Nu uita ceea ce am amintit si ceva mai sus. Nu face pariuri in functie de preferintele pe care le ai, ci studiaza stilul de joc al anumitor sportivi, informeaza-te cu privire la competitii si nu lasa ca totul sa fie la voia intamplarii.

6. Asteapta rezultatele

Dupa ce ai lansat un pariu, fie el si live, ceea ce urmeaza sa faci e sa astepti rezultatele. In functie de ele, vei primi sau nu banii la care speri. Ei iti vor intra in contul pe care il specifici, iar apoi ii vei putea retrage de pe card oricand ai nevoie. 

Pentru a putea sa te bucuri de suma obtinut, trebuie sa ai un cont verificat. Acest lucru presupune validarea printr-o dovada a identitatii si a adresei actuale. 

Daca ai nelamuriri cu privire la alte aspecte legate de tot ce inseamna parierea cu Betano, cel mai simplu e sa intri pe site-ul acestei case de pariuri, sa derulezi pagina pana jos, iar undeva in partea stanga vei gasi rubrica de “Intrebari frecvente (FAQ)”. Acolo poti sa te lamuresti cu privire la o multime de aspecte care poate la ora actuala sunt neclare pentru tine. 

Daca si dupa asta mai ai intrebari, poti sa alegi sa comunici cu reprezentantii site-ului prin Chat Live, Call Center, Messenger sau email.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor