logo
RNTV Live

Cum se fură tomberoane în Ploiești?/ VIDEO

furt tomberon
Mihai Constantinescu

Cum se fură tomberoane în Ploiești? Cu graţie, ar spune unii sau cu mult tupeu, ar spune alţii!

Indiferent de ce s-ar spune, un astfel de caz a fost surprins de camerele de supraveghere în spatele blocului R4 – pe strada Nucetului ( paralelă cu Andrei Muresanu).

Pe imagini se vede cum două femei se uită cu atenţie la două dintre cele trei tomberoane de pe stradă, după care una dintre ele pleacă cu paşi grăbiţi trăgând după ea tomberonul preferat. Nimic nu a oprit-o, nici măcar faptul că este în plină zi.

Se pare că despre incident ştiu şi cei de la Poliţia locală Ploieşti, cât şi reprezentanţii Primăriei. Până în acest moment nu s-a luat nicio măsură

VIDEO AICI

UPDATE

Răspunsul reprezentanţilor Primăriei Ploieşti după publicarea materialului:

Urmare a apariției, în publicația dumneavoastră, a articolelor Cum se fură tomberoane în Ploiești precum și a informațiilor transmise de către reprezentanții Poliției Locale Ploiești, și cei ai Regiei Autonome de Servicii Publice Ploiești, vă comunicăm următoarele:

– Zona din care au fost furate tomberoanele de gunoi (str Nucetului — cartier Cina) a fost inclusă în itinerariul de patrulare a1 polițiștilor locali, astfel încât acest incident să fie înlăturat iar locuitorii acestei zone să nu se mai confrunte cu aceasta” problemă.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/suspecti-de-trafic-de-droguri/

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/fosta-sefa-a-camerei…/

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/evenimente-in-stil-prahovean/

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/video-valeriu-bolgiu-seful…/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor