logo
RNTV Live

Cum se face accesul în sediul Curţii de Apel Ploieşti în contextul pandemiei

ciocan-justitie
Mihai Constantinescu

Cum se face accesul în sediul Curţii de Apel Ploieşti în contextul pandemiei.

În contextul noilor măsuri aplicabile de luni, 25 octombrie 2021, impuse prin HG nr.1130/22.10.2021, în lipsa unei dispoziții normative exprese referitoare la incidența acestora în privința instanțelor de judecată, raportat la necesitatea asigurării dreptului constituțional de acces la justiție, accesul în sediul Curții De Apel Ploiești nu va fi condiționat de prezentarea certificatului verde, ci se va realiza în continuare după regulile aplicate până în prezent.

 Aplicativitatea acestui act normativ nu vizează activitățile specifice desfășurate de instanțe și parchetele de pe lângă acestea, fapt pentru care se recomandă, în continuare, respectarea tuturor măsurilor luate de autorități în scopul limitării efectelor pandemiei.

Astfel, activitatea Curții de Apel Ploiești se va desfășura în aceleași condiții ca și cele anterioare adoptării H.G. nr.1130/2021, atât în ceea ce privește activitatea de judecată, cât și în ceea ce privește accesul justițiabililor în sediul acestei instituții, cu respectarea strictă a regulilor de protecție luate de autorități în scopul limitării efectelor pandemiei.

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor