logo
RNTV Live

Cum poți participa la Cupa Metigla?

cupa_metigla
Theo Tănăsescu

Vă invităm să participați la ediția cu numarul 7 a Campionatului de Baschet Interșcolar Cupa Metigla, o competiție de baschet  organizată de Asociația Un Strop de Fericire, sponsorizată de Metigla și susținută de Inspectoratului Școlar Prahova!

Ce este Cupa Metigla ?

Cupa Metigla este o competiţie de baschet interșcolar care își propune să încurajeze copiii și tinerii să facă mișcare. Aceasta se adresează în special elevilor de gimnaziu și liceu care nu sunt legitimaţi la cluburi sportive.

Scopul competiției este să încurajeze un numar cât mai mare de tineri, elevii de gimnaziu și liceu, să bată mingea, să facă mișcare, dar și să se implice în organizarea unui astfel de campionat sportiv la ei in școală.

Cine poate participa?

Școlile gimnaziale sau liceele din județul Prahova și județele învecinate pot participa la aceasta competitie.

Au prioritate scolile gimnaziale sau liceele care au beneficiat din partea proiectului de donatii în panouri de baschet inscriptionate cu numele sponsorului.

Numărul școlilor participante în anul 2022 este limitat la 35!

Înscrierea scolilor în competitie

Pentru înscrierea școlii, un cadru didactic completează acest formular https://forms.gle/jGiJQsP6gAv7iZBM7 .

Înscrierea școlilor se face începând cu  27 aprilie 2022,  ora 20.00, nu mai tarziu de 15 mai 2022, ora 21.00, în limita locurilor disponibile.

Înscrierea școlii este încheiata  doar după semnarea parteneriatului între scoala și organizator.

Școala are rol de partener în organizarea acestui eveniment sportiv de masa.

Înscrierea elevilor în competitia Cupa Metigla

Pentru a  bate mingea în Cupa Metigla este nevoie:

  • să citești Regulamentul aici
  • să faci echipă cu colegii de clasă sau de școală, 5+2
  • să verifici cu profesorul tău de sport că școala ta este înscrisă în competiție; dacă nu este, să te asiguri că acesta se înscrie și primește acceptul de participare
  • sa faci înscrierea pe formularul de aici , deschis în perioada 2-25 mai 2022.Ce suport material asigura organizatorul?Pachetul de participare pentru școli conține:– Set de veste de departajare– Minge baschet– Cupă pentru echipa caștigătoare la faza pe școală– Diplome de participare pentru participanți și organizatori– Decontarea transportului pentru deplasare la semifinala și finala de la Ploiești.
  • Mai multe informații găsiți aici.
romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor