logo
RNTV Live

Cum poți ajuta copiii orfani de la Concordia să câștige 1000 de euro. Au nevoie doar de un click

image-2020-04-6-23796055-41-fapta-buna-bcr-hotnews
Daniel

Copiii de la Concordia trec prin cilpe grele in perioada aceasta.  65% dintre tinerii angajati care locuiesc in apartamentele sociale ale organizatiei si care aveau locuri de munca preponderent in domeniul HORECA si cel al serviciilor de curatenie, si-au pierdut locul de munca in aceasta perioada.

Campania BCR-HotNews.ro, care își propune ca în fiecare zi să răsplătească cu 1.000 de euro o organizație sau o asociație care face fapte bune, a început. Este a 12-a zi a campaniei și invităm cititorii să se implice în număr cât mai mare și să voteze ONG-ul dorit. La ora 20.00 votarea se va opri, iar ONG-ul cu cele mai multe voturi va fi beneficiarul micro-finanțării de 1.000 de euro.

Organizația Umanitară CONCORDIA este o organizație independentă, neguvernamentală și non-profit, cu un istoric de 29 de ani în România, care are ca misiune susținerea şi (re)integrarea socială, familială, școlară și profesională a copiilor, tinerilor și familiilor aflate în dificultate, spre o viață independentă și autonomă. Proiectele lor se derulează în București, Ploiești și Ariceștii Rahtivani, Județul Prahova, și se adresează unui număr de peste 2.000 de persoane anual.

Puteți face asta doar astăzi, până la ora 20:00, în partea de jos a paginii, aici https://bit.ly/3b4AfIn.

Acești bani vor merge către cei 78 de tineri fără familie, sprijiniți de CONCORDIA, care și-au pierdut locul de muncă. Sunt copii care au ieșit din centrele de plasament și care au devenit adulți. Este o perioadă grea în care trebuie să avem grijă de cei mai vulnerabili. Ajută-ne să ajutăm!

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor