logo
RNTV Live

Cum doarme la birou o angajată a statului cu un salariu de peste 7.000 de lei

YzYzMTY2MDEzZTkwZGQyNGIxZThiYzJmZg==.thumb
Fălcescu Andreea

O angajată cu un rol de conducere la Teatrul „Elvira Godeanu” din Târgu Jiu a fost surprinsă dormind pe birou, iar înregistrarea a fost distribuită rapid pe rețelele de socializare, atrăgând critici severe, mai ales că aceasta este o angajată bugetară. În apărarea sa, angajata a explicat că lucrează foarte mult, uneori chiar și peste programul normal, pentru că instituția teatrală are un deficit de personal administrativ.

Fănușa Virginia Popescu, un angajat de conducere la Teatrul „Elvira Godeanu” din Târgu Jiu, a fost surprinsă într-un clip video dormind pe birou.

Clipul a devenit rapid viral și a atras critici dure, mai ales că este o angajată bugetară. Fănușa Virginia Popescu a afirmat că a fost nevoită să muncească peste program pentru că teatrul nu are suficient personal administrativ, iar imaginile au fost realizate în timpul unei pauze de masă. Salariul ei este de 7.019 lei pe lună, iar sporul pentru condiții vătămătoare este de 825 de lei.

“Probabil că se dorește o anumită denigrare, că eu știu, ce pot să spun… Vreau să vă precizez faptul că a fost în afara programului. Sunt un om de educație veche, și strict, și dur și care se implică realmente în muncă până la epuizare.”, a spus Fănușa Virginia Popescu într-un interviu Digi24.

Fotografiile virale arată o angajată a teatrului, Fănușa Virginia Popescu, dormind pe birou.

Aceasta deține o poziție de conducere ca șef birou la Teatrul “Elvira Godeanu” și primește un salariu de 7.019 lei, precum și un spor pentru condiții vătămătoare de 825 de lei. În apărarea sa, aceasta afirmă că muncește mult, având în vedere că teatrul nu are suficient personal administrativ.

Reporter: Vă odihneați?

Fănușa Virginia Popescu: E posibil, Dumnezeu știe, normal, dar stres mare am avut și oboseală foarte mare acumulată, pentru că neavând merceolog a trebui să merg după amieze, seri. Efectiv 12 ore lucram pe zi când erau multe spectacole. Și atunci, că probabil între deplasări, între ce o fi fost, o fi fost momentul de odihnă, dar asta nu înseamnă că în timpul programului.

Conducătoarea teatrului susține angajata și afirmă că aceasta este o persoană de bază în instituție, care acoperă mai multe funcții, de la primele ore ale dimineții până seara.

“Nu avem oameni suficienți. Măsura pe care am luat-o eu este aceea de a prevede în noua organigramă un post de merceolog, și sperăm să nu se înghețe posturile. Și acum, doamna, să stiți că stă până la ora 9-10 seara în teatru și ajută.”, a comunicat Mariana Ghițulescu, directoarea teatrului „Elvira Godeanu” pentru Digi24.

În urma acestui eveniment care a afectat reputația Teatrului “Elvira Godeanu”, managementul teatrului a declarat că vor organiza concursuri pentru posturile vacante, astfel încât să prevină apariția unor astfel de situații în viitor.

Sursa: digi24.ro

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsiți pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor