logo
RNTV Live

Cum au reușit cei de la Finante locale să recupereze din datorii? Metoda i-a speriat pe ploieșteni!

2018 Toţi ploieştenii trebuie să ştie acest lucru. Care sunt intenţiile aleşilor locali în ceea ce priveşte taxele şi impozitele locale pe 2018
Mihai Constantinescu

Cum au reușit cei de la Finante locale să recupereze din datorii? Metoda i-a speriat pe ploieșteni!

Reprezentanții Serviciului Public de Finanțe Locale Ploiești au găsit metoda perfectă de a recupera datoriile de la contribuabili. Au trimis sms-uri pe telefon în care se anunța sumele datorate. O parte mare dintre ploieșteni au plătit imediat.

“Urmare actiunii noastre, prin care am instiintat contribuabilii despre debitele cu care figureaza in evidenta fiscala, un numar de 2300 de persoane, dintre cele 6700 carora li s-au trimis sms-uri, si-au achitat datoriile la bugetul local, fara a mai fi necesara transmiterea somatiei de plata si a titlului executoriu. Dintre acestea, un numar de 450 au ales sa foloseasca mijloace electronice de plata, respectiv plata prin intermediul platformei ghiseul.ro si prin aplicatia noastra webmobile.

Va asiguram ca, in permanenta, cautam noi metode de comunicare cu dumneavoastra, prin care sa ne eficientizam activitatea!”. au menționat reprezentanții instituției.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor