logo
RNTV Live

Cum au ajuns doi copii la spital după ce s-au aventurat cu bicicleta pe un lac?

6265321c-4939-4ad5-a287-62d6d2d22d82
Pantazi Bianca

News.ro transmite că cei doi copii din județul Argeș s-au aventurat cu bicicletele pe un lac înghețat, dar ghața s-a rup. Aceștia au fost scoși din apă de un localnic și au fost transportați la spital, încă conștienți.

Joi seară, pompierii din Argeș au intervenit, după ce au fost sesizați că cei doi copii din localitatea Oarja ar fi căzut în apa unui lac.

Pompierii au transmis că ”Este vorba despre doi copii care s-ar fi aventurat cu bicicletele pe lac, iar gheaţa fiind subţire, s-ar fi spart, aceştia căzând în apă”.

Potrivit acestora, ambii copii, cu vârstele de aproximativ 14 ani, au fost scoşi din apă de către un localnic, unul dintre aceştia deplasându-se singur la domiciliu, iar cel de-al doilea fiind dus de către localnicul respectiv.

Mai multe știri pe Stiri republika NEWS – Din Ploiesti pentru toata Prahova!

Ne găsești pe pagina de Facebook (20) RepublikaNews | Ploiesti | Facebook

Mai multe informații găsiți aici Doi copii au ajuns la spital după ce gheața unui lac s-a rupt sub ei/ Copiii se aventuraseră cu bicicletele pe apa înghețată și au fost salvați de un localnic (g4media.ro)

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor