logo
RNTV Live

Cum arată zona Castor după ce au trecut pe acolo “tătarii”?/ FOTO

zona-castor-vandalizare
Erika Stoica

Cum arată zona Castor după ce au trecut pe acolo “tătarii”?

DEZASTRUOS! Acesta este cuvatul care definește aspectul zonei de recreere din zona Castor Ploiești, după ce pe aici au trecut persoane certate cu bunul simț.

Angajații SGU Ploiești face eforturi ca orașul să aibă aspect frumos, dar, periodic, munca acestora pare în zadar. Distrugerile sunt la ordinea zilei.

“Împreună cu municipalitatea, revenim cu apelul nostru către ploieșteni, în sensul de a înțelege faptul că, nu putem avea un oraș european fără aportul lor în acest proces.

Astfel, considerăm că bunul simț nu reprezintă o consecință a măsurilor coercitive, ci o caracteristică definitorie a unui comportament civilizat care contribuie la realizarea obiectivului menționat anterior.

Așadar, avem rugămintea respectării eforturilor noastre în acest sens, prin protejarea investițiilor din bani publici, în scopul de a ne bucura împreună, pentru mult timp, de acestea”, au menționat reprezentanții SGU Ploieșți.

Numerele de telefon pentru sesizări privind vandalizarea spațiilor publice și obiectelor de mobilier urban:

  • Dispecerat RASP(0244/984)
  • Poliția Locală (0244/954)

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor