logo
RNTV Live

Cum arată un loc de joacă din Ploiești după ce au trecut pe acolo oameni needucați/ FOTO

lj-ariesului-5
Mihai Constantinescu

Cum arată un loc de joacă din Ploiești după ce au trecut pe acolo oameni needucați

Va prezentăm locul de joacă din Mihai Bravu, strada Arieșului. Acesta a fost transformat în pubelă de gunoi de către indivizi certați cu unul simț. Bineînțeles, acesta a fost presărat și cu coji de semințe.

“Reamintim tuturor ploieștenilor faptul că, numai printr-un comportament civilizat putem contribui la durabilitatea investițiilor din banii publici.

Astfel, solicităm cetățenilor să depună gunoiul în recipientele destinate acestui scop și nu în alte locuri (zone verzi, suprafață antitraumă, locuri de odihnă etc)

Totodată, facem apel la toți cetățenii ca, în cazul în care observă persoane lipsite de bun simț care vandalizează perimetrele verzi, mobilierul urban, toaletele publice și obiectele de joacă să apeleze numerele de telefon ale Dispeceratului RASP(0244/984) și Poliției Locale (0244/954) pentru a sesiza aceste aspecte>, aumenționat reprezentanții SGU Ploiești.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestiromsilvaspalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor