logo
RNTV Live

Cum arată traficul în această dimineață

5007396-mediafax-foto-tudor-costi
Ștefan Petre

Inspectoratul General al Poliţiei Române informează, prin intermediul Centrului INFOTRAFIC, că la ora 7:00 nu erau înregistrate drumuri naţionale sau autostrăzi cu circulaţia oprită din cauza vreunui eveniment rutier.

La nivelul țării se circulă în general în condiții normale, fără probleme meteorologice, carosabilul fiind preponderent uscat, vizibilitatea bună, iar valorile de trafic în creștere la intrările în marile orașe.

Circulația rutieră rămâne restricționată, din cauza căderilor de pietre de pe versanți, pe DN 7CC – Centura Călimănești, km. 3+150 de metri, Călimănești, jud. Vâlcea. Traficul se desfășoară pe un singur fir, alternativ, cu ajutorul semafoarelor și semnalizat cu balize și indicatoare.

De asemenea, se menține restricția de circulație și pe DN 67C (Transalpina), la kilometrul 105+200 de metri, loc. Tău Bistra, județul Alba, unde traficul se desfășoară alternativ, pe un fir, tot ca urmare a căderilor de pietre de pe versanți, fiind restricționată banda de mers de lângă versant, care este semnalizată corespunzător.

Totodată, traficul este restricționat pe DN 1, tronson kilometric 88+870 – 99+400 de metri, localitatea Bănești, județul Prahova, pentru executarea lucrărilor de reabilitare la podul peste râul Doftana. Circulația se desfășoară alternativ pe sensul Brașov – Ploiești, respectiv banda 1 pentru urcare, iar banda 2 pentru coborâre.

Iar pe Autostrada A2 București-Constanța sunt impuse restricții de circulație la kilometrul 103+338 metri, în zona localității Drajna, județul Călărași, traficul fiind oprit pe ambele sensuri pe prima bandă și pe cea de urgență, cu deviere pe cea de-a doua bandă.

Sursă: IPJ Prahova

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor