logo
RNTV Live

Cum arată cel care a creat Balena Albastră, jocul pe care îl câştigi doar dacă te sinucizi. Gândirea tânărului dă fiori şi celor mai buni criminalişti

sinucidere aruncat bloc
Mihai Constantinescu

10philipp-budeikin-21-de-ani-465x390Aşa arată cel care a determinat sute de tineri să-şi pună capăt zilelor pentru a putea căştiga jocul morţii”Balena Albastră”. Un băiat firav a cărui gândire dă fiori reci pe spate şi celor mai buni criminalişti. Se numeşte Philipp Budeikin, are 21 de ani şi a creat acest joc  pentru a curăţa lumea de cei care fac rău societăţii.

Chiar dacă iniţiatorul proiectului este arestat de patru luni, jocul continuă să aibă noi şi noi adepţi. Şocant este că psihiatrii care l-au consultat pe Philipp Budeikin în închisoare l-au declarat perfect sănătos.

„Totul a început în 2013. Am vrut să curăţ lumea de oameni care fac rău societăţii. Am creat F57. Şi a atras oameni”, susţine Budeikin. În 2014, site-ul a fost interzis, aşa că a regândit tot proiectul”. Unul inspăimântător, care a tulburat mintea a cel puţin 130 de tineri.

Specialiştii sfătuiesc toţi părinţii să acorde o atenţie deosebită asupra activităţii copiiilor şi a adolescenţilor, în special asupra celor care petrec mult timp pe calculator.Trebuie să existe o comunicare foarte buna, pentru  a se evita situaţiile sinistre de acest gen.

foto cu caracter ilustrativ

 

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor