logo
RNTV Live

Cum arată casa copiilor părăsiți de mamă, după renovare/ FOTO

casa-renovata-3
Mihai Constantinescu

Cum arată casa copiilor părăsiți de mamă, după renovare.

Mobilizarea exemplară s-a încheiat în cel mai frumos mod pentru cei cinci frați abandonați de mama lor Locuință insalubră din comuna Tătaru în care trăiau cei cinci frați cu vârste cuprinse între 6 și 12 ani este acm un cămin în care cei mici pot trăi în condiții foarte bune.

Final de poveste

“Campania noastră are un final de poveste. În numai o lună, am reușit să le terminăm căsuța. A fost o luptă contra cronometru unde s-a muncit până la epuizare pentru a le dărui acestor micuți nefericiți cel mai frumos cadou de Crăciun-un cămin adevărat. Din casa inițială nu au mai rămas decât pereții( recondiționați și ei) Pe exterior, casa a fost izolată și tencuită, fundația consolidată, iar când vremea se va încălzi, vom da și cu lavabila. S-a schimbat acoperișul, s-au pus geamuri și uși noi( din cauza unei comenzi întârziate, cele două geamuri din pod se vor pune săptămâna viitoare)S-au construit camere noi și chiar și o baie atât de benefică pentru acești frățiori care au avut parte numai de mizerie.”, a fost scris pe Facebook.

Iată cum arăta casa veche.

Răman împreună

Cei cinci frați vor rămane împreună.

“Și mai am o veste extraordinară să vă dau: vineri, am fost verificați de reprezentanții Direcției Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Prahova. Cu toate că au văzut că ne-am apucat de lucru, câțiva oameni meschini au tot făcut sesizări, din simpla dorință de a face rău. Autoritățile venite la fața locului au avut parte de o surpriză de proporții când au văzut transformarea casei. S-a făcut un proces verbal cu tot ce s-a realizat și, mai mult, am fost felicitați de către aceștia, iar copilașii NU VOR Fi DESPĂRȚiȚi!”, s-a mai precizat.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor