logo
RNTV Live

Prahova: Era atât de beat încât a intrat cu maşina în vitrina unui magazin, apoi a fugit

sursă foto Bistriteanul
Mihai Constantinescu

Cu maşina în vitrina unui magazin din Câmpina

Prahova. Era atât de beat încât a intrat cu maşina în vitrina unui magazin, apoi a fugit

Un bărbat băut nu a ţinut cont că se află sub influenţa băuturilor alcoolice şi , ieri,  în jurul orelor 02:30, s-a urcat la volan. A pornit pe drumurile din Câmpina însă nu a mers mult pentru că a piedut controlul volanului. A pătruns pe trotuar şi a intrat cu maşina în vitrina unui magazin de pe strada Republicii. Probabil speriat, a luat o a doua decizie proastă: a fugit de la locul accidentului.

Poliţiştii au depistat ulterior, autoturismul implicat și au identificat conducătorul auto în persoana unui tânăr de 23 de ani, din Câmpina. Întrucât conducătorul auto emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat valoarea de 0, 57 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

Cu o zi în urmă,5 februarie, poliţiştii au mai întocmit un dosar penal . Oamenii legii au oprit pentru control un autoturism care circula pe raza localității Potigrafu. În urma verificărilor efectuate, a rezultat faptul că bărbatul în vârstă de 41 de ani, din municipiul București, care conducea auto, are dreptul de a conduce suspendat.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul pentru care legea prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere de către o persoană căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendat.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/fotorafinaria-petrotel-lukoil-partener-de-incredere-in-refacerea-patrimoniului-cultural-prahovean/?fbclid=IwAR1RRTs7Enh5KNlEBfhQN_2m1iDdaHeZR62bQ1ZLmQ8lCTeThp-RurfpICo

Pentru mai multe ştiri, vizitaşi site-ul republikanews.ro

Foto cu caracter ilustrativ

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor