logo
RNTV Live

Cu gândul doar la victorie!

tricolorullmvploiesti baia mare avancronica
Cristian Anghelescu

Cu gândul doar la victorie!

Runda a XVI-a programează, pe parcursul a trei zile, meciuri dintre cele mai atractive, ploieștenii de la Tricolorul LMV urmând a primi replica băimărenilor de la CSS 2 CNE UKRO. O echipă aflată în criză de efectiv din cauza problemelor financiare, care a fost la un pas chiar să se retragă din campionat!

Elevii lui Sergiu Stancu și Mădălin Marinescu au câștigat, în tur, 0-3 (12-25, 26-28, 22-25), diferența de valoare fiind evidentă.
În contextul situației grele a echipei de pe Valea Vișeului, internaționalul de tineret, Paul Tudor Magdaș, a semnat în această iarnă un contract cu “tricolorii”.

Înfrângerea de la Dobroești, un accident nedorit

Deja trecută la capitolul “accidente”, înfrângerea din deplasarea de la Dobroești a fost uitată. În fond, și mai ales la sportul cu mingea la fileu, nu prea există “pași de defilare” în campionat. Și mai ales în cel românesc, formațiile regăsite între locurile 1-6 fiind destul de apropiate valoric. Tocmai de aceea au existat și vor mai fi surprize de genul celor întâmplate la jocuri precum Steaua – Tricolorul, Dinamo – Steaua sau CSM – Tricolorul. Ca să nu mai vorbim despre rezultatele obținute de SCM “U” Craiova și ACS Volei Municipal Zalău, fosta și actuala campioană en-titre!

Declarația antrenorului Sergiu Stancu

Partida de mâine reprezintă un bun prilej pentru antrenorul Tricolorului de a verifica potențialul întregului lot. Iată ce a declarat acesta:

“Ne așteptăm ca meciul cu băimărenii să fie unul la îndemâna noastră. Un joc în care vom putea rula tot lotul, special pentru a sesiza forma la care se află și jucătorii care au jucat mai puțin. Din fericire, nu avem probleme medicale foarte serioase iar acesta este un lucru îmbucurător. Venim după o partidă mai puțin bună, terminată cu o înfrângere dureroasă. Acum, la acest moment, nu prea mai sunt multe de spus pentru că ce trebuia am corectat! Am analizat și lucrurile bune și pe cele mai puțin bune iar, de acum, trebuie să începem să ne pregătim pentru următoarele partide! Partide care sunt foarte importante pentru bunul mers al echipei” a conchis Stancu.

Meciul de mâine va fi condus de arbitri Robert Toader și Benone Vișan (ambii din București) iar observator din partea FR Volei va fi chiar președintele acesteia, bucureșteanul Gheorghe Vișan.

Etapa a XVI-a, astăzi, mâine și poimîine

ACS Volei Municipal Zalău – CSA Steaua București (meci televizat de Digisport, astăzi, ora 18:00)

CSU “UV” Timișoara – CS Unirea Dej (se joacă joi, ora 18:00)

CS “U” Cluj – SCM “U” Craiova (se joacă mâine, ora 12:00)

CS Știinta Explorări Baia Mare – CS Arcada Galați (se joacă mâine, ora 18:00)

CS Dinamo București – CSM București (se joacă mâine, ora 18:00) Tricolorul LMV Ploiești – CSS 2 CNE UKRO Baia Mare (se joacă mâine, ora 18:00)

Etapa viitoare, a XVII-a, sâmbătă și duminică

Tricolorul LMV Ploiești – CSU “UV” Timișoara (se joacă sâmbătă, ora 18:00)

CSS 2 CNE UKRO Baia Mare – CS Dinamo București (se joacă sâmbătă, ora nu este stabilită)

CSM Bucuresti – CS Știința Explorări Baia Mare (se joacă sâmbătă, ora 16:30)

CS Arcada Galați – CS “U” Cluj (se joacă sâmbătă, ora 19:30)

CSA Steaua Bucuresti – CS Unirea Dej (meci televizat de Digisport, sâmbătă, ora 15:00)

SCM “U” Craiova- ACS Volei Municipal Zalău (meci televizat de Digisport, duminică, ora 12:30)

sursa: tricolorullmvploiesti

 

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor