logo
RNTV Live

Cu DRAGNEA pe perete. Social-democrații și-au pus liderul la loc de cinste

dragnea pe perete
rnews

Trăiască “tovarășul” Dragnea!

Social-democrații Organizației din Constanța retrăiesc momentele de dinainte de ’89. Tradiționalul tablou al liderului de partid, care, pe vremea comunismului, atârna în fiecare sediu al PCR-ului și-n fiecare instituție se regăsește acum alături de celelalte simboluri naționale.

În 1989, scârbiți de grețosul cult al personalității liderului suprem, revoluționarii au aruncat pe foc tablourile lui Ceaușescu.

Secretarul general al PSD Constanța, Lucian Lungoci, a declarat pentru “Ordinea.ro” că și liberalii ar fi potrivit să-și pună poza președintelui pe perete. Mai mult, același lider social democrat ne întreabă pe noi dacă demersul lor este un lucru potrivit.

“Ce, doamnă, e un lucru rău ca poza domnului președinte al Partidului Social Democrat să fie pe perete în sediul partidului? Poza există, nu este vorba de vreun trucaj. Dacă mă întrebați pe mine, atunci vă spun că sunt de părere ca și cei de la Partidul Național Liberal, de exemplu, să își pună poza președintelui pe perete, nu e deloc un lucru rău”, a declarat Lungoci pentru Ordinea.ro.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor