logo
RNTV Live

CTP: „Ghiță are 5 dosare penale si șanse uriașe să intre în pușcărie”

ctp
rnews

Sebastian Ghiță l-a comparat recent pe jurnalistul  Cristian Tudor Popescu cu un ”Scaraoțchi” al presei românești și a spus că o ajută pe Laura Codruța Kovesi, șefa DNA pentru a ”șterpeli puterea”. Mai mult acesta l-a acuzat pe CTP că lua bani de la Sorin Ovidiu Vântu ascunși într-o carte. Jurnalistul s-a dezlănțuit într-un editorial în care îi face praf atât pe Sebastian Ghiță, cât și pe președintele Traian Băsescu, în contextul scandalului Cucuveaua Mov.

„Popularul infractor în delir S. Ghiță, după ce s-a contorsionat în fel și chip ca să reiasă că șefa DNA era prietenă cu el, a adus pe piață un mail de la cucuveaua mov, care era, firește, Kovesi, de vreme ce așa zice Ghiță, urmat de două bufnițe gablonț, luate de la Dragonul Roșu, pasămite ca daruri de la dna Kovesi, venită în vizită la el. Bine că S. Ghiță n-a scos vreun sutien, ceva, să spună că șefa DNA l-a uitat la el și că dorește să i-l dea înapoi. Aidoma lui Severin, S. Ghiță vrea să inducă ideea că șefa DNA e și ea „din zeamă”, fiind amica penalilor, adică a lui: toți suntem corupți.

Un alt campion al manipulării pentru oligofreni revine în forță pe ecrane: T. Băsescu. După Udrea, DNA i-a deranjat și urmașa cea mare, drept care iată cum argumentează un fost șef de stat existența cucuvelei mov: „Ghiță este IT-ist. Îmi este greu să cred că n-a adunat de pe acea adresă mult mai multe mail-uri. Și am auzit declarații chiar în seara asta, că doamna Kovesi transmitea documente din dosar și rechizitorii folosind ori această adresă, ori adresa oficială. Domnul Ghiță nu putea greși, pentru că intră la pușcărie cu asemenea afirmații”. Vezi și Pe cine va propune Iohannis la SIE?

Ultima frază, o capodoperă, am privit-o minute în șir ca pe Mona Lisa lui da Vinci. Băsescu nu pronunță nici măcar verbul a inventa, a minți, a scorni, el folosește, științific, „a greși”. Adicătelea, Ghiță, fiind IT-ist, construiește un sistem de operare la credibilitate a Laurei Kovesi și nu poate greși nicio linie de program, din cauză de rău de zdup!

Deci, stimați cititori, dați-vă două palme, S. Ghiță are 5 dosare penale, șanse uriașe să intre în pușcărie îndată ce nu mai are imunitate și i-ar fi teamă să greșească în „dezvăluirile” lui despre Kovesi, întrucât pentru asta ar… ar intra în pușcărie!

Nemaipunând la socoteală că, extrapolând logic, toți hoții din țara asta ar trebui să nu mai fure și să nu mai mintă fiindcă e periculos, dom`le, există pârnaie!

Un tablou: grup de politicieni români în dialog cu un cârd de carași, printr-un geam de acvariu”, a scris Cristian Tudor Popescu pe republica.ro.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor