logo
RNTV Live

CSM Ploiești U19 intră în lupta pentru titlul național în Turneul Final de la Târgoviște

15179627443512467544
Erika Stoica

Echipa de baschet feminin a CSM Ploiești se pregătește să atace titlul național la categoria U19 în cadrul Turneului Final 4, găzduit de Sala “CSŞ Ioan Valerian” din Târgoviște, în acest weekend.

Cu un sezon regulat impresionant, în care au câștigat toate cele 10 partide disputate pe parcursul a 4 turnee, fetele pregătite de Loredana Munteanu, Corina Savu și Robert Munteanu sunt considerate favorite. Cu toate acestea, vor trebui să demonstreze calitatea echipei în cele două meciuri decisive de la Târgoviște.

În semifinala de mâine, programată la ora 12:00, CSM Ploiești se va confrunta cu CSU Politehnica Timișoara, o echipă pe care au învins-o de două ori în sezonul regulat, scorurile fiind de 56-35 și 81-49. În finala mare de duminică, la ora 13:00, se va întâlni cu câștigătoarea celeilalte semifinale, dintre Sportul Studențesc București și CS Crișul Oradea.

Lotul echipei CSM Ploiești U19 include jucătoare talentate precum Ioana Savu, Daria Iordăchescu, Karina Munteanu, și altele. Cu excepția lui Beata Bara Nemeth, toate jucătoarele sunt la categoria U18. De menționat că Daria Tănase lipsește din lot din cauza unei operații la genunchi.

Programul complet al turneului este următorul:

Sâmbătă

  • Ora 12:00: CSM Ploiești vs. CSU Politehnica Timișoara
  • Ora 14:00: Sportul Studențesc București vs. CS Crișul Oradea

Duminică

  • Ora 11:00: Finala mică
  • Ora 13:00: Finala mare

Meciurile vor fi transmise live pe canalul de YouTube al Federației Române de Baschet.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor