logo
RNTV Live

CSM Petrolul Ploieşti U18 domină în Campionatul de baschet

3637447891005645033
Erika Stoica

Echipa de baschet U18 a CSM Petrolul Ploieşti și-a consolidat astăzi poziția în fruntea clasamentului, înregistrând a 9-a victorie consecutivă a sezonului. Într-un meci tensionat împotriva echipei CSU Andu Sibiu, tinerii jucători ai Petrolului au triumfat cu un scor final de 83-71 (15-22, 27-18, 24-14, 17-17), într-o partidă disputată în deplasare.

În ciuda unui început mai dificil, unde gazdele au dominat clar primul sfert al jocului, echipa noastră și-a regăsit ritmul și a preluat controlul în restul partidei. Jucătorii au demonstrat maturitate și încredere, impunându-se fără a fi afectați de presiunea adversarului.

Principalii marcatori ai echipei Ploieștiului au fost C. Dinu, cu 26 de puncte și 3 aruncări de la distanță, și G. Angelian, contribuind cu 19 puncte, inclusiv o aruncare de trei puncte. De asemenea, T. Pîrvu a adăugat 12 puncte, dintre care 2 aruncări de la distanță, consolidând eforturile echipei în obținerea victoriei.

Cu această performanță impresionantă, echipa antrenată de Ionuț Ivan rămâne hotărâtă să-și mențină seria de succese și în partidele viitoare. Urmează două provocări importante în deplasare, prima fiind pe 5 martie, împotriva echipei CSM Constanţa, într-un meci restant din etapa a 9-a. Apoi, pe 10 martie, echipa va întâlni CSŞ Târgu Jiu, în cadrul rundei a 11-a a Grupei Naționale.

Competiția la nivel de U18 implică un sistem complex, cu echipe clasate într-o Grupă Națională și alte echipe într-o Grupă Zonală. Cu toate acestea, echipa CSM Petrolul Ploieşti demonstrează că este pregătită să facă față tuturor provocărilor și să continue să-și urmărească obiectivele în campionatul U18 de baschet.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor