CSM Petrolul Ploiești U14, din nou campioana României la baschet masculin

angajare

CSM Petrolul Ploieşti „U14” câștigă pentru a treia oară consecutiv campionatul, după încă un sezon în care nu a cunoscut gustul înfrângerii!

Au fost, de data aceasta, 26 de victorii consecutive obţinute de-a lungul ediţiei de campionat „2022-2023” de către baschetbaliștii antrenați de Ionuț Ivan și Marian Angelian.

Duminică după-amiază, ploieștenii au câştigat contra celor de la ACS Dan Dacian București cu 73-63 (19-17, 28-17, 13-11, 13-18) „o partidă desfăşurată într-o atmosferă senzaţională, cu aproape 1000 de spectatori prezenţi în tribune şi două galerii care au cântat neîncetat, indiferent de scorul de pe tabelă”, conform comunicatului oficial al clubului.

„Victoria a confirmat cele două succese obţinute de CSM Petrolul Ploieşti în acest sezon în faţa bucureştenilor, una în campionat, alta în EYBL, şi a răsplătit echipa care a alergat mai mult, a fost mai agresivă şi are, indiscutabil, două individualităţi care pot face diferenţa la această categorie de vârstă: Vlad Borcan şi David Iordăchescu. A fost, însă, la fel ca în toate meciurile, un nou efort colectiv deosebit al băieţilor noştri, mingile “furate” adversarilor stând mărturie în acest sens, și un nou titlu național care nu poate fi contestat!”csmploiesti.ro

Pentru CSM Ploieşti au jucat în acest ultim meci: Vlad Borcan (27 puncte, 2×3, 13 recuperări), David Iordăchescu (19, 3×3), Tudor Mihalea (8, 1×3), Teodor Mihalea (7, 1×3), Andrei Marcu (6), Andrei Nicolae (3), Ciprian Coniac (2), Ştefan Dobre (1), David Ilie, Alexandru Petre, Rareş Tudorie, Roberto Săndulescu. Listei campionilor li se adaugă Filip Barbu şi Darius Coman, care au evoluat, şi ei, de-a lungul Turneului Final.

Remarcații de la clubul ploieștean

Conform tradiţiei, Federaţia Română de Baschet a oferit şi premii individuale, iar CSM Petrolul Ploieşti a avut trei remarcaţi: conducătorul de joc Ciprian Coniac a fost declarat “cel mai bun pasator”, având 19 assisturi, David Iordăchescu a fost considerat “cel mai de perspectivă jucător”, iar Vlad Borcan a fost declarat MVP-ul competiţiei!

Totodată, David Iordăchescu şi Vlad Borcan au fost incluşi în “best 5” al Turneului Final.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

mediu

PLOIESTI TV LIVE 👇 (apasati play si puteti urmari Ploiesti TV live)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here