logo
RNTV Live

CSM Petrolul Ploiești, campioni după victoria împotriva Științei București

CSM Petrolul Ploiești
Erika Stoica

Juniorii U18 de la CSM Petrolul Ploiești au câștigat titlul național, învingând echipa Știința București cu scorul de 76-66. Această victorie marchează continuarea succeselor din sezoanele anterioare, după ce au câștigat titluri la U17 anul trecut și la U15 și U17 în acest sezon.

Meciul, desfășurat în „Arena de Baschet”, a fost dominat de „galben-albaștri” încă de la început. Codruț Dinu a deschis scorul cu primele patru puncte ale partidei, iar echipa a menținut un ritm alert, având o apărare solidă. La pauză, CSM Petrolul Ploiești conducea cu 39-29, avantaj ce putea fi și mai mare dacă procentajul la aruncările libere nu ar fi fost de doar 52%.

În repriza a doua, echipa ploieșteană și-a mărit avantajul, ajungând la un scor de 53-35 în minutul 25, după o triplă perfectă a lui Petru Voiculescu. Cu toate acestea, ultimele 10 minute au fost tensionate, în absența lui Codruț Dinu din cauza unor probleme medicale. Știința București a reușit un parțial de 14-2, reducând diferența, dar CSM Petrolul a menținut controlul și a încheiat meciul cu 76-66.

Antrenorii Ionuț Ivan, Cristi Trandafir și Robert Munteanu au aliniat următorii jucători: David Rașoga (18 puncte, 9 pase decisive), Codruț Dinu (13 puncte), George Angelian (10 puncte), Radu Movileanu (8 puncte), Alexandru Dimov (7 puncte), Armand Suciu (6 puncte), Petru Voiculescu (5 puncte), Radu Mihalache (4 puncte), Răzvan Pătraru (3 puncte), Tudor Pîrvu (2 puncte), Robert Popa și Alexandru Velcea.

Codruț Dinu, George Angelian și David Rașoga au primit premii individuale la finalul turneului. Codruț Dinu și George Angelian au fost incluși în „best five” al competiției, iar David Rașoga a fost desemnat „cel mai de perspectivă jucător”.

Acesta este al treilea titlu național câștigat de CSM Petrolul Ploiești în acest sezon, după succesele echipelor U15 și U17. Echipa U16 este, de asemenea, în cursa pentru titlu, competiția ajungând în faza turneelor semifinale.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

pnlvolonanupuslbogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor