logo
RNTV Live

CSM Petrolul Ploiești are azi ultima „deplasare” din sezon, la Galați

afisgalati1-1160×654
Ștefan Petre

Echipa de baschet masculin CSM Petrolul Ploieşti susţine joi, 11 mai (la ora 18:30), la Galaţi, ultima partidă oficială externă a sezonului 2022-2023, care ar putea fi, în cazul unei înfrângeri, şi ultimul meci al acestei ediţii de campionat.

Gălățenii au învins luni seară, la Ploieşti, în cadrul primei întâlniri a seriei care decide poziţiile 13-14 ale clasamentului final al Ligii Naţionale de Baschet Masculin, mai având nevoie de o singură victorie pentru a-şi adjudeca duelul.

Dacă ploieștenii se impun, se va juca un meci decisiv duminică seară, în Sala Sporturilor Olimpia, începând cu ora 18:00.

Antrenorul Mihai Popa are însă probleme de lot: nu se va putea baza doi conducători de joc obișnuiți din acest sezon, Kwamain Mitchell şi Octavian Popa Calotă, ambii accidentaţi, în timp ce Matija Milin, nerefăcut complet după o entorsă, şi Veljko Brkic, uşor accidentat şi el, nu sunt la capacitate maximă.

Programat la ora 18:30, meciul de la Galaţi va fi arbitrat de o brigadă alcătuită din Dragoş Barbu (Iaşi), Alexandru Nicolae (Bucureşti) şi Lorand Bukuresti (Sovata) şi o are drept comisar din partea FRB pe Svetlana Simion (Bucureşti).

Întâlnirea va putea fi urmărită pe contul de YouTube al Federaţiei Române de Baschet, chiar AICI.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor