Evoluții bune pentru sportivii de la Clubul Sportiv Petrolul Ploiesti la Campionatul National in Ape Deschise Aqua Challenge, desfasurat la Constanta.
Sapte sportivi ploiesteni au participat la campionatul national desfasurat in conditii destul de grele, pentru ca marea era extrem de agitata.

Sportivii ploiesteni legitimati la Clubul Sportiv Petrolul Ploiesti au avut evolutii bune la Campionatul National in Ape Deschise Aqua Challenge desfasurat la Constanta.  Stancu Sabin, Nae Bogdan, Oancea Marius, Colți Dumitrescu Emilia, Tolea Cristina, Neagu Cătălina și Dania Crîngașu sunt sportivii inscrisi de clubul ploiestean in competitia de la malul mării. Antrenorii celor 7 inotatori sunt Adrian Simion si Ioana Hârcan.  De menționat că Dania Crângașu a putut concura doar in proba de 500 de metri, deoarece nu îndeplinea criteriul de vârstă pentru celelalte probe. Chiar si asa, Dania s-a clasat pe locul 1 la categoria de vârstă 12-13 ani.  Sportiva Cristina Tolea a reușit să se claseze pe locul 2 la toate cele trei categorii de vârstă, seniori, tineret și juniori.  Emilia Dumitrescu a obținut locul 1 la Aqua Junior Challenge, categoria de varsta 20-29 ani. Campionatul National in Ape Deschise s-a desfasurat in conditii destul grele, marea fiind extrem de agitata pe tot parcursul desfasurarii competitiei.

By Costin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *