logo
RNTV Live

Cristian Ganea: „Mă întâlneam cu SGU și cu Renel când primarul dădea comunicate din căldurosul dumnealui birou”

cristian ganea
rnews

Viceprimarul Cristian Ganea a reacționat la declarațiile cuprinse în comunicatul de presă semnat de primarul Adrian Dobre și care face referire la situația iluminatului public din cartierul Tineretului.

„La ora 13.00 am participat la o ședință la care a fost toată conducerea SGU și chiar și unii membrii ai Consiliului de Administrație. În cele două ore am discutat, pe lângă subiecte legate de iluminatul public din tot orașul, despre facturi neprimite la plată de catre RASP sau situația cablurilor care atârnă de stâlpi, și despre situația iluminatului public din cartierul Tineretului. Pentru o mai bună informare, am fost și la Renel și acolo mi s-a explicat inginerește pe ce suntem noi proprietari și pe ce sunt dânșii proprietari. Toate aceste lucruri se întâmplau în timp ce domnul primar Dobre dădea comunicate de presă din căldurosul dumnealui birou.

Ca o concluzie, trebuie spus faptul că în cartierul Tineretului este necesară o extindere de rețea, care este de competența Departamentului Tehnic Investiții, nu a SGU. SGU se ocupă, conform contractului, doar de întreținerea și mentenanța sistemului de iluminat public.  Apoi, putem discuta despre Anexa 3 a contractului, anexă care conține prețuri și tarife dar care nu este semnată nici acum de Departamentele Juridic și Economic din cadrul Primăriei”, a declarat viceprimarul Cristian Ganea.

 

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor