logo
RNTV Live

Criza deșeurilor în atenția Prefecturii Prahova

prefect Daniel Nanu
Erika Stoica

În fața situației alarmante generate de neridicarea deșeurilor menajere în municipiul Ploiești și în numeroase alte localități din județul Prahova, Instituția Prefectului se implică pentru găsirea unor soluții urgente la această problemă presantă.

Prefectul județului, Virgiliu Daniel Nanu, a condus o întâlnire de urgență la Instituția Prefectului, la care au participat reprezentanți cheie ai instituțiilor responsabile de verificarea și controlul activității societăților de colectare, tratare și depozitare a deșeurilor. Printre aceștia s-au numărat Garda de Mediu, Agenția pentru Protecția Mediului, Direcția de Sănătate Publică și A.D.I Deseuri Prahova.

La finalul întâlnirii, prefectul a dat instrucțiuni clare tuturor instituțiilor prezente pentru identificarea soluțiilor fezabile și realizarea de controale riguroase în teren, la operatorii de salubritate. Scopul acestei mobilizări este de a aduce claritate asupra situației și de a propune măsuri concrete pentru remedierea problemei.

Rezultatele verificărilor și soluțiile propuse vor fi făcute publice în cel mai scurt timp posibil, cel târziu până mâine. De asemenea, se va organiza o nouă întâlnire în cursul zilei de mâine, 9 februarie 2024, în cadrul căreia vor fi dezbătute propunerile și se vor lua decizii pentru a rezolva criza deșeurilor care afectează județul Prahova.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestiromsilvaspalatoria-haroldrompetromparc industrialCabinet veterinareko-angajeazaekond-angajeazasponsor