logo
RNTV Live

Criză de sânge în Prahova. Vezi cine a donat!/ VIDEO

Mihai Constantinescu

Criză de sânge în Prahova. Vezi cine a donat!

În perioada în care donarea de sânge a scăzut semnificativ , polițiștii prahoveni au întins o mână de ajutor Centrului de Transfuzie Sanguină din Ploiești. Peste 35 de polițiști au donat sânge, iar unul dintre ei, trecut recent printr-o îmbolnăvire cu Covid, a donat plasmă. Reprezentanții IJP Prahova spun că vor reveni să doneze, mai ales că este mare nevoie de sânge, nu doar în spitalele din județ.

Peste 35 de polițiști de la mai multe servicii din IJP Prahova au mers luni dimineață la Centrul de Transfuzie Sanguină din Ploiești. Polițiștii din toată țara derulează o campanile de donare. Gestul a venit într-un moment în care Prahova se confruntă cu criză de sânge.

În acest moment este mare nevoie de sânge pentru grupele cu RH negativ. În plus, o cerere foarte mare, care vine inclusive de la spitalele din capital, este pentru grupele Zero și A pozitiv.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/restrictii-dure-de-astazi…/

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/recrutati-de-la-ijj-prahova-de…/

Pentru mai multe şţiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor