logo
RNTV Live

Graţiela Gavrilescu trage un semnal de alarmă asupra crizei de medicamente în oncologie:”(…) În instanță pentru tentativă de omor”

Soarta bolnavilor de cancer, la mila norocului. Află ultima decizie
Mihai Constantinescu

Deputatul Graţiela Gavrilescu trage un semnal de alarmă asupra crizei de medicamente în oncologie-

“Vlad Voiculescu a fost demis dar efectele trecerii sale prin Ministerul Sănătății rămân! Unul dintre ele: managerul interimar al Institutului Oncologic București, care, cu detașare, declară că birocrația și legislația achizițiilor sunt de vină și că o întârziere de 10-15 zile a tratamentului “nu e un capăt de țară”. Ba este!Medicamentele țintite molecular NU POT FI AMÂNATE! Pentru că celulele își continuă înmulțirea și pacientul riscă metastaze! Și pentru că în mintea și în sufletul pacientului respectiv se pot instala frica și deznădejdea, domnule manager pus pe post, interimar, de ex-ministrul Voiculescu!

Ce ar fi dacă toți pacienții “amânați” v-ar chema în instanță pentru tentativă de omor? Și nu doar pentru că nu vă pasă! Ci pentru că, LEGAL, au DREPTUL la acest tratament, confirmat prin dosarul aprobat de Casa Națională de Sănătate! Casa are obligația să își urmărească finanțările aprobate!Ministerul Sănătății, la rându-i, prin direcțiile de specialitate, să urmărească derularea achizițiilor și stocurile…Iar managerii- chiar și politic parașutați pe post, să asigure continuitatea tratamentului…Toți sunteți VINOVAȚI…. și, culmea!, nu aveți nici măcar cel mai mic regret…”, a încheiat deputatul Graţiela Gevrilescu.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/investitii-importante/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

FOTO CU CARACTER ILUSTRATIV

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor