logo
RNTV Live

Cristina Stamate avea multiple afecţiuni. Medicii au dezvăluit cauza morţii îndrăgitei artiste

Cristina Stamate a murit în spital, Medicii nu au putut face nimic pentru a o menţine în viaţă/ sursă foto ziarul Metropolis
Mihai Constantinescu

Cristina Stamate a murit în spital, Medicii nu au putut face nimic pentru a o menţine în viaţă

Cristina Stamate avea multiple afecţiuni. Medicii au dezvăluit cauza morţii îndrăgitei artiste, adică un accident vascular cerebral. 

La doar patru zile de la moartea Stelei Popescu, România plânge iar dispariţia unei mari artiste. Cristina Stamate s-a stins la 71 de ani, la Spitalul Floreasca din Capitală.

Potrivit cancan.ro cauza morţii ar fi un accident vascular cerebral. În urmă cu câteva zile a fost internată la spital, în stare gravă. Era inconştientă, deshidratată, cu hipertensiune. Avea mai multe afecţiuni şi era internată la Secţia de Terapie Intensivă a unităţii medicale.

În urmă cu un an de zile actriţa a fost supusă unei intervenţii chirugicale complicate. Medicii au înlocuit valva mitrală cu o proteză şi i-au montat  trei by-pass-uri aortocoronariene pentru revascularizarea muşchiului cardiac.

Îndrăgita actriţă s-a născut pe 8 februarie 1946, la Bucureşti. S-a remarcat şi în roluri din filme jucate magistral: Grăbeşte-te încet, în 1981, şi Secretul lui Bachus, în 1984.

Actriţă a Teatrului de Revistă “Constantin Tănase”, avea “vocaţia iubirii faţă de tot ce este frumos pe lume”, aşa cum a caracterizat-o prietena ei, Stela Popescu, a notat stirileprotv.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor