Cristiano Ronaldo, primul gol la arabi!

angajare

Cristiano Ronaldo (37 de ani) a marcat primul gol la noua echipă, Al-Nassr, egalând la 2 în prelungirile meciului cu Al-Fateh.

Transferat în această iarnă în campionatul Arabiei Saudite, Ronaldo, unul dintre cei mai buni fotbaliști al lumii și cel mai bine plătit sportiv, a transformat un penalty în prelungiri. Aceasta a fost a 499-a reușită a portughezului într-un campionat intern și prima în Saudi Pro League.

În meciul cu Al-Fateh, CR7 mai reușise să înscrie o dată, dar golul a fost anulat pentru o poziție de off-side. De asemenea, el a lovit bara în prelungirile primei reprize. Până la urmă, golul a venit târziu și a smuls un punct pentru echipa din Riyadh, care a revenit pe primul loc, peste Al-Shabab (însă cu un meci mai puțin).

Mediafax notează că lusitanul a devenit vizibil enervat pe măsură ce se scurgeau minutele şi a început să gesticuleze cu braţele în aer de fiecare dată când era trecut cu vederea la o pasă. Golul a venit dintr-un penalty care trebuia executat de golgheterul ligii saudite, Talisca (fosta vedetă a lui Porto), doar că Ronaldo i-a luat mingea pentru a executa el și a marcat pe centrul porții.

Următorul meci al echipei Al-Nassr este contra celor de la Al-Wehda, în runda a 16-a a campionatului Arabiei Saudite. Cristiano caută acum o primă victorie oficială la clubul arab.

„Sunt fericit că am marcat primul meu gol în liga saudită. Un efort uriaș făcut de întreaga echipă pentru a obţine un punct într-un meci extrem de dificil” – Cristiano Ronaldo pe contul său de Twitter

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

hidro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here