logo
RNTV Live

Cristiano Ronaldo, primul gol la arabi!

FBL-KSA-FATEH-NASSR-19_1675450164003_1675450164003_1675450176341_1675450176341
Ștefan Petre

Cristiano Ronaldo (37 de ani) a marcat primul gol la noua echipă, Al-Nassr, egalând la 2 în prelungirile meciului cu Al-Fateh.

Transferat în această iarnă în campionatul Arabiei Saudite, Ronaldo, unul dintre cei mai buni fotbaliști al lumii și cel mai bine plătit sportiv, a transformat un penalty în prelungiri. Aceasta a fost a 499-a reușită a portughezului într-un campionat intern și prima în Saudi Pro League.

În meciul cu Al-Fateh, CR7 mai reușise să înscrie o dată, dar golul a fost anulat pentru o poziție de off-side. De asemenea, el a lovit bara în prelungirile primei reprize. Până la urmă, golul a venit târziu și a smuls un punct pentru echipa din Riyadh, care a revenit pe primul loc, peste Al-Shabab (însă cu un meci mai puțin).

Mediafax notează că lusitanul a devenit vizibil enervat pe măsură ce se scurgeau minutele şi a început să gesticuleze cu braţele în aer de fiecare dată când era trecut cu vederea la o pasă. Golul a venit dintr-un penalty care trebuia executat de golgheterul ligii saudite, Talisca (fosta vedetă a lui Porto), doar că Ronaldo i-a luat mingea pentru a executa el și a marcat pe centrul porții.

Următorul meci al echipei Al-Nassr este contra celor de la Al-Wehda, în runda a 16-a a campionatului Arabiei Saudite. Cristiano caută acum o primă victorie oficială la clubul arab.

“Sunt fericit că am marcat primul meu gol în liga saudită. Un efort uriaș făcut de întreaga echipă pentru a obţine un punct într-un meci extrem de dificil” – Cristiano Ronaldo pe contul său de Twitter

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor