logo
RNTV Live

Cristian Răchitan, unul dintre primii cinci diagnosticieni ai lumii, în Prahova/ VIDEO

Theo Tănăsescu

Cristian Răchitan, unul dintre primii cinci diagnosticieni ai lumii, în Prahova.

Cunoscutul medic naturopat, Cristian Răchitan, unul dintre primii cinci diagnosticieni ai lumii, a susținut o conferință la Muzeul Județean de Științele Naturii Prahova. ” Terapii Conversaționale”, tema propusă de Răchitan, a atras un public numerous. Medicul a vorbit despre viață și spiritualitate, dar și despre recuperarea după COVID.

Cunoscutul doctor naturopat s-a întâlnit cu ploieștenii la o conferință cu teme diverse, având drept motto terapiile conversaționale. Unele dintre subiectele dezbătute se referă la psihic și spiritualitate. Astfel, în cadrul întâlnirii, au fost abordate teme ca viața: de ce venim aici și unde plecăm, care este beneficiul iertări și de ce trebuie să iertăm, cum ne trăim viața pentru a ne împlini menirea și cum să ne bucurăm de o bună sănătate a minții și a trupului.

Dr. Cristian Răchitan practică o formă de osteopatie total diferită. Este vorba despre o nouă ramură în știința medicală: relația dintre cauza și efectul bolilor. De asemenea, unul dintre subiecte a vizat soluțiile naturopate pentru recuperarea post-COVID19.

Doctorul naturopat-osteopat este considerat unul dintre primii cinci diagnosticieni ai lumii. Şi-a cștigat renumele în Statele Unite unde a plecat în urmă cu peste 30 de ani. Trăiește la New York și conferențiază în toată lumea susținând întâlniri cu publicul și studiind, în continuare, pentru a ajuta pacienți din toate țările. A cercetat practic multe tipuri de medicină, de la cea convențională, la cea ayurvedică, homeopatică, holistică, cranyhealth și are un master în nutriție.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor