logo
RNTV Live

Cristian Mihai Ganea, candidatul PRO România la Primăria municipiului Ploiești

Cristian ganea
rnews

Cristian Mihai Ganea, candidatul PRO România la Primăria municipiului Ploiești

Viceprimarul Cristian Mihai Ganea a fost desemnat candidat la Primăria Ploiești din partea PRO România Ploiești.

De profesie economist, Cristian Mihai Ganea a activat în mai multe companii private, în funcții de conducere. În anul 2015 a fost ales preşedinte al Organizaţiei Municipale a PSD şi viceprimar al municipiului Ploieşti. A reuşit să deblocheze şi să finalizeze proiectele finanţate din fonduri europene la Ploieşti și, contrar lipsei de viziune și capacitate a primarului PNL, a rezolvat multe din problemele orașului.

PRO România Prahova își pune toată încrederea în Cristian Mihai Ganea, care, după şase ani petrecuți în administrația locală, știe foarte bine ceea ce îsi doresc oamenii și ce măsuri trebuie luate pentru ca Ploieștiul să devină un oraș modern.

“După patru ani de târguială politică între Consiliul Local şi conducerea PNL, am înţeles că Ploieştiul are nevoie de o echipă care să fie permanent  ancorată în realitate şi de un management coerent. Proiectele de infrastructură, curăţenia oraşului, viitorul învăţământului, sistemul de sănătate orăşenesc, susținerea mediului de afaceri, sunt deziderate care nu se pot implementa decât cu susţinerea unui partid de centru stânga aşa cum este PRO ROMÂNIA.”, declară viceprimarul Cristian Mihai Ganea.

PRO România propune alegătorilor o echipă nouă și ambițioasă,cu multă experiență în gestionarea chestiunilor administrative: dacă pentru conducerea Consiliului Județean a desemnat-o pe Mădălina Lupea, fost prefect al judeţului Prahova, pentru Primăria Ploiești l-a ales pe viceprimarul Cristian Mihai Ganea, factorul de echilibru din actuala administraţie locală ploieşteană.

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor