Cristian Ganea: ”Ne gândim și la familiile medicilor care luptă cu COVID -19. În două zile vom pregăti 60 de apartamente pentru ei.”

Cristian Ganea: ”Ne gândim și la familiile medicilor care luptă cu COVID -19. În două zile vom pregăti 60 de apartamente pentru ei.”

Reprezentanții Primăriei Ploiești nu se gândesc doar la măsurile prin care să limiteze răspândirea coronavirusului.

Viceprimarul Cristian Ganea a avansat discuțiile privind amenajarea unor locuințe pentru medicii care se află în prima linie la Spitalul de Urgență din Ploiești.

cel mai verde complex reziential

Mai exact, în maxim 2 zile, 60 de apartamente și garsoniere vor fi dotate cu minimul necesar pentru ca medicii să poată să se odihnească, fără să se mai ducă în propriile familii.

”Avem gata blocurile din cartierul 9 Mai, cele a căror construcție a început acum ani de zile. Ne-am gândit că putem să venim în sprijinul medicilor. Vom dota 60 dintre garsoniere și apartamente cu un minim necesar, respectiv pat, masa, scaune, televizor, plită de gătit. În acest fel, cadrele medicale de la Spitalul de Urgență Ploiești, care acum sunt în prima linie în lupta cu virusul COVID – 19, vor putea veni aici pentru orele libere. Și asta pentru a nu mai merge acasa, astfel punând în pericol propria familie. Cei care doresc vor avea disponibile cele 60 de locunțe în două zile, timp în care să le putem utila”, ne-a declarat Cristian Ganea, viceprimarul Ploieștiului.

În total sunt libere 120 de apartamente și garsoniere în zona 9 Mai, aproape de Gara de Vest.

 

arnos 6 oua

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here