Cristian Ganea are soluția pentru reducerea poluării din Ploiești. Viceprimarul vrea să implementeze la noi modelul suedez de mobilitate urbană

cel mai verde complex reziential

”MOBILITY FOR U AND ME”

În perioada 17-22 septembrie se desfășoară în Suedia, la Umea, Conferința anuală Civitas la care participă reprezentanți din toate orașele importante ale Europei.

Ploieștiul este reprezentat de către viceprimarul Cristian Ganea.

cel mai verde complex reziential

Iată ce a postat acesta pe pagina lui de Facebook:

”Așa cum le-am promis ploieștenilor încă din campania electorală, un obiectiv important pentru mine este reducerea poluării în municipiul Ploiești. Acest lucru se poate realiza prin implementarea unui sistem de transport public nepoluant, dar și prin încurajarea mersului pe bicicletă. 
În aceste zile particip, alături colegi din Primăria Ploiești, la Conferința anuală a CIVITAS Europa – ”MOBILITY FOR U AND ME”, care se desfășoară în Umea (Suedia) .
Îmi doresc să implementez în Ploiești modelul suedez în ceea ce privește dezvoltarea mobilității urbane durabile.
Sper ca în perioada următoare să reușim să aducem în Ploiești autobuze electrice, să dezvoltăm terminale moderne pentru aceste mijloace de transport nepoluante și să le oferim proprietarilor de biciclete facilități ca cele din Suedia. Și aici mă refer la stații moderne și sigure de parcare a bicicletelor, spații amenajate pentru service și curățat mijloacele de transport pe două roți.”

GALERIE FOTO:

 

hidro
tymbark

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here