logo
RNTV Live

Cristian Ciocan, învins de Alexander Povetkin într-un meci eliminatoriu pentru titlul mondial WBO

cristian-ciocan1-vicentiu-horincar
Cristian Anghelescu

Cristian Ciocan, învins de Alexander Povetkin într-un meci eliminatoriu pentru titlul mondial WBO

Pugilistul Cristian Ciocan, în vârstă de 30 de ani, a fost învins la puncte de rusul Alexander Povetkin (38 de ani), într-o gală disputată la Ekaterinburg, în Rusia.

Partida a avut ca miză centura WBO International la categoria grea, dar şi postura de challenger la titlul mondial WBA.

Ciocan a fost de nerecunoscut

Pe lângă debut, care a fost unul de tatonare, rusul a dominat clar fiecare repriză. Ciocan a adoptat o tactică defensivă încă din start şi a acceptat dominarea adversarului. Abia din repriza a şasea românul a început să mai dea drumul la braţe, însă fără ritm, izolat şi mai mult pe contre.

A fost a cincea înfrângere a carierei pentru Cristian Ciocan, care are 22 de victorii, dintre care 12 prin knockout, obţinute până acum.

Pentru Alexander Povetkin, fost campion mondial WBA la această categorie, acesta este cel de-al 33-lea succes, dintr-un total de 34 de lupte.

În urma acestei victorii, Povetkin va boxa cu deţinătorul titlului mondial WBO, Joseph Parker, neînvins la profesionişti – 24 de victorii, dintre care 18 prin knockout – sau cu Anthony Joshua, de asemenea invincibil – 20 de victorii, toate prin knockout.

Meciul dintre Parker şi Joshua va avea loc în martie 2018.

sursa: mediafax

 

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor