logo
RNTV Live

Cristian Apostol: Va exista o reorganizare și la nivelul USR Prahova

cr_apostol
Dumitrescu Vlad

iderul interimar al USR, Cătălin Drulă, propune, într-un mesaj intern către membrii USR, ca alegerile pentru funcţia de preşedinte deplin al partidului să fie organizate în luna Iulie, în format online.
Iniţial, congresul USR era programat pentru luna octombrie.
“A venit momentul să închidem disputele interne. Mai ales în contextul actual şi în perspectiva lui 2024, USR trebuie să aibă un leadership stabil şi un preşedinte ales cu voturile voastre. Nu mai putem aştepta până în toamnă”, le transmite Cătălin Drulă colegilor de partid.

”Propunerea mea este ca turul 1 să se desfăşoare între 6-10 iulie, turul 2 între 11-15 iulie şi congresul online de validare a alegerilor pe 16 iulie. Ulterior vom face un congres fizic pentru discutarea altor teme importante precum statutul”, le transmite el colegilor de partid, la finalul unui mesaj în care defineşte USR drept ”cel mai mare partid de opoziţie din România” şi ”singurul partid democratic, modernist, liberal din parlament”, care are ”o responsabilitate uriaşă pentru ţară”.

Potrivit vicepreședintelui CJ Prahova, Cristian Apostol, decizia privind mutarea alegerilor se va lua vineri în cadrul Biroului Național.
”Am fost anunțați că astăzi se va discuta despre devansarea alegerilor pentru președinte din luna octombrie pentru jumătatea lunii iulie. Acest lucru înseamnă că în toate filialele, inclusiv în Prahova, vom alegeri pentru funcția de președinte, cât și pentru reprezentanți în Congres”, a susținut Cristian Apostol, membru USR, care a ținut să precizeze că ”după finalizarea alegerilor în ceea ce privește președintele și Congresul vom discuta și despre alegeri la nivelul filialelor. Va exista o reorganizare și la nivelul județului Prahova.

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor