logo
RNTV Live

Crima oribilă a unei mame din Prahova, povestită pe larg: „Nu pune mâna pe ea, poate să şi moară!”

ezgif.com-webp-to-jpg
Ștefan Petre

Doi părinţi din Prahova au fost arestaţi preventiv abia la doi ani de când şi-au ucis fiica. Abia acum au reușit anchetatorii să arate că fetiţa de numai 2 ani a avut o moarte violentă, fiind opărită. Mai mult, părinții și-au privit timp de 7 ore fetița în agonie, fără să ceară ajutor.

În noaptea de 27 spre 28 octombrie 2021, o copilă de 2 ani și 10 luni a fost ucisă fără milă chiar de mama ei, într-un acces de furie.

S-a enervat foarte tare că de ce a făcut pe ea. După ce a bătut-o, a luat-o din cameră şi a aruncat-o pe… I-a făcut vânt pe hol. Pe hol, s-a lovit fata de perete”, povesteşte Petruţa Mihai, bunica fetiţei, pentru Observator.

A urmat crima înfiorătoare. Copila a fost aruncată în cadă şi opărită. Deşi totul se întâmpla în casa bunicii (soacra femeii), în satul Ologeni, din Prahova, nimeni nu a sunat, timp de şapte ore, la 112. Exact aşa a zis: Ea nu pune mâna pe ea, poate să şi moară. A zis că e copilul ei şi face ce vrea, a zis: Nu faci tu puşcărie, fac eu puşcărie dacă e”, adaugă Petruţa Mihai, bunica fetiţei.

„La sosirea echipajului de ambulanţă era cu funcţii vitale absente. Prezenta arsuri de gradul 2 şi 3 pe aproximativ 70% din suprafaţă”, a declarat Ruxandra Rădulescu, medic SAJ Prahova 

Părinții care și-au omorât fiica mai au împreună doi copii, iar momentan nu au fost decăzuți din drepturile părintești. Protecția copilului i-a preluat însă pe aceștia și i-a dat în grija unor asistenți maternali.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor