logo
RNTV Live

Crimă înfiorătoare în Sinaia

sursa foto ziarulincomod.ro
Mihai Constantinescu

Crimă înfiorătoare în Sinaia. S-a întâmplat cu puţin timp în urmă în Sinaia, unde o femeie de 47 de ani a murit ucisă de soţul său.

În urma cercetărilor oamenilor legii s-a stabilit faptul că a izbucnit un conflict între cei doi care erau cazaţi la o societate din staţiunea montană. În timpul conflictului, bărbatul a lovit femeia cu pumnii în zona capului, iar la scurt timp după incident victima a decedat. Bărbatul a plecat de la fața locului, fiind identificat de către polițiști la scurt timp pe raza orașului Comarnic.

Cu ocazia depistării s-a constatat faptul că acesta figurează cu permisul de conducere suspendat și avea o alcoolemie peste limita legala, respectiv 1.40  grame la mie alcool pur în aerul expirat.

La fața locului se efectuează cercetarea pentru stabilirea situației de fapt  fiind sesizat si Parchetul de pe lângă Tribunalul Prahova.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/batut-in-centrul-ploiestiului/

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor