logo
RNTV Live

Crescătorii de animale din Prahova se întrec în oferte pentru Paşte. Vezi preţul la miel

miei
Mihai Constantinescu

Crescătorii de animale din Prahova se întrec în oferte pentru Paşte când vine vorba despre vânzarea de miei. Gospodinele au de unde alege. Se pot aproviziona fie de la supermaketuri, măcelării sau direct de la producători.

Aşa se face că mulţi producători au postat de ceva timp anunţuri cu vânzarea de miei pentru sărbătorile de Paşte şi se laudă că animalele lor sunt de cea mai înaltă calitate. Aceştia susţin că sunt crescuţi cu furaje bio şi că preţul este negociabil.

Pe site-urile de specialitate, preţul pe kilogramul de carne de miel variază între 14 lei şi poate ajunge până la 27 de lei.

Specilaiştii DSVSA Prahova vă sfătuiesc totuşi să nu cumpăraţi miei din locuri neavizate sanitar-veterinar pentru a nu vă supune unor eventuale riscuri de îmbolnăviri.

Paşte în 2021

Paştele ortodox este sărbătorit în data de 2 mai. Este o sărbătoare a cărei dată este variabilă şi în jurul căreia sunt fixate alte evenimente religioase, precum Rusaliile. Regula după care se calculează ziua exactă a fost stabilită la Sinodul Ecumenic de la Niceea, în 325 e.n. Astfel, Paştele Ortodox este sărbătorit, în fiecare an, în duminica imediat următoare lunii pline de după echinocţiul de primăvară.

Paștele Ortodox în 2022 va fi sărbătorit pe24 aprilie.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/loc-de-joaca-ploiesti-igienizat/

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/persoana-asistata-medical-accident/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor