logo
RNTV Live

„Crama 1777” din Valea Călugărească este locul în care se păstrează veşnicia

sursa foto Jurnal de Hoinar
Mihai Constantinescu

„Crama 1777” din Valea Călugărească, locul unde mai există puritatea spiritului românesc

„Crama 1777” din Valea Călugărească este locul în care se păstrează veşnicia

De Sânziene, prahovenii au avut ocazia să sărbătoreacă la „Crama 1777” din Valea Călugărească costumul tradițional românesc. Cei interesai au putut face fotografii în portul popular, într-un cadru natural superb, ajutaţi de fotograful venit special pentru acest eveniment.

Evenimentul a fost dedicat celor care vor să promoveze imaginea României, pasionaţilor de fotografie sau pur şi simplu  celor care vor să experimenteze ceva nou.

“Pasiunea și admirația pentru tradițiile noastre ne-au adus împreună și în acest an, de Sfântul Ioan de vară, cu ocazia sărbătorii Sânzienelor, pe dealurile din Valea Călugărească, la Muzeul ,,Crama 1777“.

Cununa și costumele tradiționale din mai multe zone ale țării, simboluri ale veșniciei și unității neamului nostru, au fost purtate de către prietenii muzeului, pentru a celebra în chip minunat centenarul Marii Uniri”, a fost notat pe pagina de Facebook a Cramei 1777.

VEZI MAI MULTE INFORMAŢII ŞI FOTOGRAFII AICI

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor