logo
RNTV Live

Ploieşti:Cozile umilinţei la Electrica/ VIDEO/FOTO

electrica-2
Mihai Constantinescu

Sediul furnizorului de energie electrică din Ploieşti a fost luat cu asalt astăzi de ploieşteni. Aceştia s-au grăbit să facă noi contracte pentru a nu se trezi cu facturi umflate.

Din păcate întreaga procedură nu este deloc organizată. Clienţii nu primesc informaţii de la nimeni, iar femeia de serviciu este cea care oferă contractele pentru completare. Acestea sunt completate.pe scările din faţa clădirii Electrica.

Preţuri mărite

Vă reamintim că prețurile se majoreayă diferit la nivel național, în funcție de furnizorul de energie electrică, noile tarife fiind cauzate de liberalizarea pieței energiei electrice începând din 1 ianuarie 2021.

De la 1 ianuarie, Autoritatea Naţională de Reglementare în Energie (ANRE) nu va mai stabili preţurile pentru consumatorii casnici, acestea fiind calculate de furnizorul tradiţional şi se vor numi preţuri de serviciu universal. Consumatorii fie rămân cu actualele contracte, la preţuri de serviciu universal, care cresc cu 13-26%, fie încheie alte contracte în piaţa liberă, scrie agerpres.ro.

Asteptam un punct de vedere din partea electrica la office@republikamews.ro.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/persoane-banuite-de-proxenetism-2/

Pentru mai multe ştiri, vizitează site-ul republikanews.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor