logo
RNTV Live

Costel Lazăr reacționează în urma anunțului făcut de Gabi Tamaș: Trebuie să stau de vorbă cu el

costel_lazar
Dumitrescu Vlad

Costel Lazăr, președintele Petrolului Ploiești, a reacționat după ce Gabi Tamaș a anunțat că se gândește să plece de la formația galben-albastră. Lazăr a  spus că înțelege reacția lui Gabi Tamaș de la interviu și va face tot posibilul pentru a le achita jucătorilor un salariu în această săptămână.

 “Probabil că are dreptate să se gândească la plecare din moment ce este neplătit. Trebuie să stau de vorbă cu el. Până nu sunt cu el față în față, nu pot să comentez nimic, dar îi dau dreptate să se gândească la plecare dacă este neplătit. Voi discuta cu Gabi pentru a clarifica problema.

Eu am promis că săptămâna aceasta vom da un salariu. Cu primele suntem la zi. Nu știu dacă unii jucători suportă și alții nu suportă. Sigur că Gabi este un jucător obișnuit cu un alt regim. A jucat la un anumit nivel și este obișnuit să fie respectat.

Sunt două luni de restanțe. În schimb, cu primele suntem la zi. Căutăm soluții și sper să ne îndeplinim promisiunea pe care am făcut-o și eu față de ei săptămâna aceasta”, a spus Costel Lazăr, pentru Sport.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor