Sursa foto: Digi Sport

Al-Sharjah, echipa condusă de Cosmin Olăroiu, a reușit să câștige Cupa Președintelui din Emiratele Arabe Unite.

Pentru antrenorul român, acesta a fost cel de-al unsprezecelea trofeu pe care l-a obținut în cariera sa în străinătate.

După ce au câștigat finala Cupei, Cosmin Olăroiu și jucătorii echipei Al-Sharjah au fost invitați la o întâlnire cu președintele Emiratelor Arabe Unite, Alteța Sa Șeicul Mohamed bin Zayed Al-Nahyan.

În cadrul întâlnirii, președintele a felicitat personal echipa pentru victoria împotriva lui Al-Ain.

Printre membrii delegației care i-au întâmpinat pe cei de la Sharjah s-a numărat și Dr. Sultan bin Muhammad Al Qasimi, membru al Consiliului Suprem al Emiratelor Arabe Unite și conducător al emiratului Sharjah.

În semn de apreciere pentru victoria obținută, șeicul a oferit clubului o sumă de 10 milioane de dirhami (aproximativ 2,5 milioane de euro), bani care vor fi folosiți pentru a acoperi bugetul echipei, inclusiv salariile personalului și ale jucătorilor.

După ce a reușit să câștige Cupa, antrenorul Cosmin Olăroiu a dezvăluit că se confruntă cu probleme medicale care ar putea să-l împiedice să continue să antreneze la Al-Sharjah.

În același timp, au început să circule zvonuri conform cărora Olăroiu ar fi dorit să preia conducerea naționalei de fotbal a Emiratelor Arabe Unite.

„Trebuie să văd dacă pot continua sau nu. Trebuie să fac niște controale. Am anumite probleme la coapsă și nu pot merge bine. Nu-mi pot face munca așa cum vreau”, a comunicat Olăroiu, conform presei din Emirate.

Echipa antrenată de Cosmin Olăroiu, Al-Sharjah, a obținut o victorie importantă în finala Cupei Președintelui din Emiratele Arabe Unite, învingând-o pe Al-Ain. Meciul s-a terminat cu scorul de 1-1 în timpul regulamentar și a fost decis la penalty-uri, cu un scor final de 13-12. În campionat, Al-Sharjah ocupă locul 6 și se află la șase puncte distanță de locul 3, care ar asigura calificarea în preliminariile Ligii Campionilor Asiei, cu două etape înainte de finalul sezonului.

Sursa: digisport.ro

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsiți pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *