logo
RNTV Live

Coronavirusul încinge scena politică din România. Mesaj dur din partea deputatului Grațiela Gavrilescu la adresa președintelui

Coronavirusul
Oana Stoica

Coronavirusul încinge scena politică din România. Mesaj dur din partea deputatului Grațiela Gavrilescu la adresa președintelui.

Creșterea numărului de îmbolnăviri în Italia, cauzate de răspândirea COVID – 19, crează disensiuni în România.

Îngrijorată de lipsa unor măsuri ferme de evitare a răspândirii coronavirusului, Grațiela Gavrilescu, deputat Forța Națională, i-a transmis un mesaj dur președintelui Iohannis.

Îată ce a scris Grațiela Gavrilescu pe pagina ei de facebook:

”Domnule președinte Iohannis, fiți președintele TUTUROR ROMÂNILOR!

Convocați, urgent, Consiliul Suprem de Apărare a Țării și cereți tuturor instituțiilor abilitate să aibă pregătite procedurile clare și logistica necesară pentru a evita răspândirea epidemiei și în România!

Dacă vă pasă, faceți apel, personal, către conaționalii noștri care lucrează în Italia, să aibă mare grijă de sănătatea lor, a copiilor pe care și-i cresc acolo și a rudelor rămase în țară!
Sunt două milioane de români care muncesc în Italia, de care TREBUIE să aveți grijă!

Vă cer acest lucru nu doar în calitate de deputat al Forței Naționale, membru în Comisia de sănătate, ci și ca cetățean al României, care așteaptă de la președintele său maturitate, seriozitate și fermitate într-o astfel de situație de criză!

Asigurați-vă, personal, că se iau măsuri minimale, precum: efectuarea istoricului de vizită sau tranzit într-una din țările afectate de coronavirus, actualizarea definitiei de caz, screening real, raportarea obligatorie a oricărui caz de infecție respiratorie, în 24 de ore etc.

Informați-ne, pe toate căile, ce avem de făcut pentru a ne proteja sănătatea și viața!
Și informați-ne ce faceți dumneavoastră, CSAT și guvernul pentru asta!

Încetați povestea cu anticipatele care scapă țara de ciuma roșie, care vă consumă timpul și energia, lăsând loc, la propriu, CORONAVIRUS COVID 19!

Desemnați un premier credibil, cu un guvern competent, care să ne ferească de pericolul real, care vine spre noi și dinspre China, și dinspre Italia, în timp ce ne jucăm de-a politica, desemnând premieri demiși și miniștri fără soluții…

Și, domnule președinte, în CSAT, veți mai avea o temă dificilă: să cereți o strategie pentru atenuarea efectelor crizei asupra economiei românești!

Valoarea importurilor din China depășește 5,21 miliarde USD.
Și nu importăm doar jucării și șepcuțe!
Iar importurile din Italia depășesc 1,750 miliarde Euro!

Pe teritoriul României avem cca. 45.000 companii cu acționari cetățeni italieni și peste 12.600 societăți cu participare chineză.
Acționarii acestora circulă.

Banii… nu vor mai circula la fel!
Credeți că dl Cîțu s-a prins cum stau lucrurile?
Mă îndoiesc sincer!

Domnule președinte Iohannis, vă cer, încă o dată, să fiți președintele TUTUROR ROMÂNILOR!
Convocați, urgent, Consiliul Suprem de Apărare a Țării și desemnați un premier adevărat!”

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor