logo
RNTV Live

Copilă, lovită de mașină pe Bulevardul București, noaptea trecută

accident-rutier-mortal-in-neamt
Mihai Constantinescu

Copilă, lovită de mașină pe Bulevardul București, noaptea trecută

În cursul nopții trecute, în jurul orei 22.00, polițiștii Biroului Rutier Ploiești au fost sesizați prin apel 112 despre faptul că pe Bulevardul București s-a produs un accident rutier. Acesta soldat cu vătămarea corporală a unei persoane.

Din primele verificări efectuate a reieșit că un tânăr în vârstă de 26 de ani în timp ce se afla la volanul unui autoturism pe Bulevardul București din direcția Tătărani către centrul municipiului Ploiești ar fi surprins și accidentat o minoră în vârstă de 14 ani care în calitate de pieton. Se afla în traversarea părții carosabile.

În urma producerii accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală a minorei. A fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat o valoare negativă.

În cauză, polițiștii rutieri continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul, în cadrul unui dosar penal deschis pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

FOTO CU CARACTER ILUSTRATIV

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor