logo
RNTV Live

Copilă de 10 ani băgată în comă după ce mama a spălat-o pe cap cu soluție antipurici pentru oi

-copil-de-noua-ani-la-spital-dupa-ce-a-fost-accidentat-de-o-masina-pe-o-trecere-de-pietoni-43128
Erika Stoica

O fetiță de doar 10 ani din Caraș-Severin luptă pentru viața ei la Spitalul de Copii ”Louis Țurcanu” din Timișoara, după ce a fost intoxicată grav. Tragedia a avut loc în satul Sadova Nouă, când mama ei a folosit o soluție antipurici destinată oilor pentru a scăpa de paraziți în locuință.

Substanța toxică, utilizată în mod normal pentru curățarea blănii oilor, a fost aplicată pe hainele copiilor și chiar pe capul fetiței de 10 ani, alături de ceilalți doi frați. Efectele au fost devastatoare, iar micuța a fost găsită într-o stare gravă, inconștientă.

Părinții, încercând inițial să trateze acasă simptomele copilei cu ceaiuri, au sunat la 112 când starea ei s-a înrăutățit rapid. Echipajul medical sosit la fața locului a transportat-o de urgență la Spitalul Municipal Caransebeș, de unde a fost transferată la Timișoara, unde a fost internată la Secția de Terapie Intensivă.

Poliția și Protecția Copilului au deschis anchete pentru a clarifica circumstanțele tragediei care i-a pus viața micuței în pericol.


Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldeko-angajeazaekond-angajeazasponsor