logo
RNTV Live

Copil ucis brutal și ascuns într-un sac în lada unei canapele

1200px-Tribunalul_Bucuresti
Andrei-Vlăduț Gușter

După ce a fost audiată vineri, mama fetei de 12 ani, ucisă și ascunsă în canapea, a fost lăsată în libertate de procurori. Audierea a avut loc timp de mai multe ore, la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti.

Femeia a scăpat datorită unei declaraţii coerente dată în faţa procurorilor, iar din această declaraţie nu au rezultat indicii că ea ar fi implicată în comiterea crimei.

Concubinul femeii, Serbuc Ilie-Marcel, a fost dat în urmărire prin Europol şi încadrat la categoria „periculos”, ultimele informaţii fiind că se află în Olanda. Pe 3 iunie, poliţiştii Secţiei 16 au fost sesizaţi de proprietarul apartamentului cu privire la faptul că a găsit în lada canapelei un sac din plastic, ce emană un miros de putrefacţie.

Potrivit informațiilor primite, mama şi concubinul ei ar fi părăsit ţara în urmă cu o lună, iar femeia a fost depistată marţi în Catalunya – Spania, după ce a fost confruntată de colegii ei de muncă de la o fermă. Ulterior, femeia a venit singură în România, pentru a fi interogată de anchetatori.

Sursă: AGERPRES

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor