logo
RNTV Live

Copil prins la volan pe o stradă din Bereasca

sofer_minor
Dumitrescu Vlad

Polițiștii Secției 1 Ploiești au depistat un minor de 13 ani, la volanul unui autoturism. Oamenii legii ar fi acționat la pont.

 “În jurul orei 16:30, polițiștii din cadrul Secției nr.1 de Poliție Ploiești, în timp ce desfășurau activități pe linie rutieră pe raza de competență a municipiului au oprit, pentru control, pe strada Zorelelor un autoturism despre care existau indicii ca ar fi condus de un minor.

Cu ocazia legitimării persoanei care se afla la volanul autoturismului a fost identificat un minor în vârstă de 13 ani, iar pe locul din dreapta un tânăr în vârstă de 21 de ani”, au precizat reprezentanții IJP Prahova.

În urma verificărilor efectuate a reieșit faptul că autoturismul i-a fost încredința minorului de către tânărul în vârstă de 21 de ani care se afla pe locul pasagerului din dreapta.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de conducere a unui vehicul pe drumurile publice fără permis de conducere și încredințare.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor