Copiii militarilor căzuți la datorie aduc un ultim omagiu pentru aceștia

cel mai verde complex reziential

Copiii militarilor căzuți la datorie aduc un ultim omagiu pentru aceștia. Vor planta un „Copac al Păcii”, mâine, în Parcul Carol I din Capitală.

Este vorba despre un stejar, copacul naţional al României, care va fi plantat în cadrul unei acţiuni de onorare a sacrificiul militarilor români căzuţi la datorie pentru pace în afara teritoriului naţional.

cel mai verde complex reziential

Activitatea este organizată cu ocazia Zilei Internaţionale a Păcii şi promovează prietenia şi înţelegerea între naţiuni, arată sursa citată.

În faţa „Copacului Păcii” va fi fixată o coloană metalică pe care sunt inscripţionate elementele de identificare ale copacului şi prilejul cu care acesta a fost plantat.

La sfârşitul ceremoniei de plantare, vor fi depuse flori şi vor fi ţinute momente de reculegere la Mormântul Ostaşului Necunoscut din Parcul Carol I şi la Monumentul eroilor căzuţi în teatrele de operaţii din Parcul Tineretului.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Mai multe informații gasiți aici:„COPACUL PĂCII” VA FI PLANTAT ÎN CAPITALĂ DE COPII AI MILITARILOR CĂZUŢI LA DATORIE – NecenzuratPH

hidro
tymbark

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here