logo
RNTV Live

Copiii militarilor căzuți la datorie aduc un ultim omagiu pentru aceștia

militari-romani-cazuti-la-datorie-in-afganistan-a305
Marin Ana

Copiii militarilor căzuți la datorie aduc un ultim omagiu pentru aceștia. Vor planta un „Copac al Păcii”, mâine, în Parcul Carol I din Capitală.

Este vorba despre un stejar, copacul naţional al României, care va fi plantat în cadrul unei acţiuni de onorare a sacrificiul militarilor români căzuţi la datorie pentru pace în afara teritoriului naţional.

Activitatea este organizată cu ocazia Zilei Internaţionale a Păcii şi promovează prietenia şi înţelegerea între naţiuni, arată sursa citată.

În faţa „Copacului Păcii” va fi fixată o coloană metalică pe care sunt inscripţionate elementele de identificare ale copacului şi prilejul cu care acesta a fost plantat.

La sfârşitul ceremoniei de plantare, vor fi depuse flori şi vor fi ţinute momente de reculegere la Mormântul Ostaşului Necunoscut din Parcul Carol I şi la Monumentul eroilor căzuţi în teatrele de operaţii din Parcul Tineretului.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Mai multe informații gasiți aici:“COPACUL PĂCII” VA FI PLANTAT ÎN CAPITALĂ DE COPII AI MILITARILOR CĂZUŢI LA DATORIE – NecenzuratPH

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor