logo
RNTV Live

Copiii îl pot întâlni pe Moş Crăciun dacă circulă cu Tramvaiul special dedicat sărbătorilor/ VIDEO

Mihai Constantinescu

Copiii îl pot întâlni pe Moş Crăciun dacă circulă cu Tramvaiul special dedicat sărbătorilor.

Vești bune pentru micuții ploieșteni! Asta pentru că Tramvaiul lui Moș Crăciun este gata să se pună în mișcare! Acesta va circula pe ambele rute ale societății Transport Călători Express. Este vorba despre 101 și 102. Pe timpul călătoriei, copiii vor asculta colinde și vor putea discuta cu Moșul, să-i spună ce-și doresc să primească sub brad, în Seara de Ajun.

6 decembrie. Aceasta este ziua în care Moș Crăciun va renunța la sanie și la renii săi. Se va plimba prin Ploiești cu tramvaiele societății de Transport Călători Express pentru o bună perioadă de timp. Astfel, pentru a-l ajuta pe Moșu’,  conducerea TCE a decis să-i ofere un tramvai numai pentru el și copii din Ploiești.   Acesta va circula atât pe ruta 101, cât și pe ruta 102.

Vestea bună este că atât Moșu’, cât și părinții și micuții vor circula gratuit cu cel mai frunos mijloc de transport din oraș, tramvaiul lui Moș Crăciun. 

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/trafic-blocat-pe-dn1/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor