logo
RNTV Live

Copiii de la “Cireşarii” l-au primit mai devreme pe Iepuraşul de Paşte

17883772_630345213843013_5452965036132144683_n
Raluca Eparu

JCI Prahova a organizat cea de a IV a ediție a acțiunii caritabile pentru copiii de la Centrul de primire in regim de urgenta “Ciresarii ” din Ploieşti.

Pentru cei 13 copii care se află pentru o perioadă tulbure din viaţa lor la “Cireşarii”, voluntarii si sponsorii au cumpărat dulciuri, jucării, haine, ghiozdane.

Totodată, aceştia le-au oferit la centru momente de distracție prin cântec, jocuri, desen si bodypainting. Micuţii au fost foarte încântaţi de vizită, cu atât mai mult cu câ au primit pe loc şi o supriză dulce-suc şi o brioşă.

“Ca de fiecare dată, ne-am bucurat să putem face o bucurie şi am “umplut traista Iepuraşului”, cum am numit noi această acţiune.  Copiii de acolo trec printr-o perioadă dificilă din viaţa lor, fiind scosi din mediul familial. vor petrece sărbătorile nu lângă mama, tata şi fraţii lor, ci lângă alți copii necunoscuți si doamnele sufletiste de la centru şi e greu de depăşit aşa ceva. Nu ai cum să nu fii plin de recunoştinţă, când după ce ne-am cunoscut, copiii ne-au oferit un program artistic cu cântece şi dans. Oricine poate face acest gest, să o facă, şi nu numai de sărbători, ci oricând. Acolo, cineva are nevoie de alinare. Mulţumim tuturor celor care ne-au ajutat să facem acest gest”, a declarat Claudia Iordache, preşedintele JCI Prahova.

 

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor